O meni

Moje ime je Tadeja in v prvi vrsti sem mamica in žena. Ravno ljubezen do mojih treh fantov, me je pripeljala do moje četrte ljubezni, kateri sem se odločila posvetiti ves svoj prosti čas in pa svojo poslovno pot.

Pravijo, da nas na pot za katero smo ustvarjeni popeljejo določeni trenutki in dogodki. Na mojo pot feldenkraisa pa me je popeljal moj najstarejši sin. Rojen je bil z zelo hudim Calcaneus Valgusom, temu pa se je priključila še huda hipotonija. Temu je seveda sledil gibalni zaostanek in pa kasneje napovedi zdravnikov, da ne bo nikoli hodil, če že, pa samo z opornicami. Tako smo se podali na pot iskanja rešitev. Alternative, tujina, specialisti, ….

Potem pa smo odkrili feldenkrais metodo, ki nam je prinesla čudež. Odločila sem se, da bom to metodo študirala in z njo še naprej pomagala sinu. Ne samo da je shodil, danes se skoraj ne opazi, da je bilo kaj narobe z njegovimi nogami. Ob moji pomoči sinu, sem pomagala tudi prijateljem in družini, ko so jih npr bolele rame in lopatice, ob išiasih, bolečinah v križu, pri okrevanju po možganski kapi, lajšanju simptomov pri bolezni ALS, … Kaj kmalu so se družini in prijateljem pridružili še znanci, prijatelji prijateljev itd, in dobro ime in rezultati so se širili kar sami od sebe. V tistem trenutku sem se odločila, da je to nekaj, kar obožujem delati in da si bom feldenkrais izbrala za svojo poslovno pot, ter tako pomagala ljudem, ki jim bo metoda feldenkrais pomagala. Ker vem kaj metoda zmore, sem se jo odločila deliti dalje. Lahko rečem, da v svojem delu uživam in ga obožujem, ter verjamem, da je takšna pomoč drugim moja življenjska pot.

Close Menu